Följ med mig

Troed Troedson

på mina ventures

 

 

 

 

 

Gratis medlemskap

Live

Som gratis medlem i Troed Ventures är du välkommen att delta i en kostnadsfri Masterclass varje vecka. Anmäler dig gör du i kalendern här nedanför. Där ser du också exakta tider. Välj datum och ämne!
 

Som medlem får du också tillgång till några utvalda Masterclass att titta på när, var och hur du vill. Du får dessutom ett fylligt nyhetsbrev med jämna mellanrum. 

 

 

 

 

 

Etikett och god stämning behövs på alla arbetsplatser och i alla sammanhang. Men det som funkar i den fysiska världen är inte alltid så bra i den virtuella. Och vice versa.

 

 

 

 

 

Att vara ledare är både att gå före och att vara ett föredöme. I båda betydelserna ligger att du måste vara någon annanstans än dina medarbetare. Hela tiden.

 

 

 

 

 

Vi är alla entreprenörer. Men vi är också alla sådana som gör som vi blir tillsagda, varken mer eller mindre. Vilken roll vi antar beror delvis på vilken kontext vi hamnat i.

 

 

 

 

 

Alla organisationer har ett "nervsystem" som ser till att information flyter runt i verksamheten. Kan man påverka vad, hur och när? Och på så vis förändra klimatet?

Venturist

Anytime & Discussion

Som betalande venturist får du dessutom tillgång till alla tidigare Masterclass. Titta när du vill, var du vill och hur länge du vill. 

 

Varje vecka kan du dessutom delta i diskussioner över Zoom kring vår senaste Masterclass. 

  • Live

    Tillgång till alla sessioner live

  • Anytime

    Tillgång till alla inspelade Masteclass, när och var du vill

  • Discussion

    Delta i inspirerande och lärande samtal med Troed och andra

Skola

Ledarskap

Digital Kompetens

Entreprenörskap

Arbete

Organisation

Vem är

Troed Troedson

Jag startade Troed Ventures utifrån min övertygelse om att vi faktiskt inte kan använda våra gamla erfarenheter för att förstå framtiden. Tvärtom är vana och självklara sanningar våra största hinder. 

 

Men inte bara det, vi kan inte heller använda våra gamla arbetsmetoder.

 

Troed Ventures är ett sätt att både lära mig själv, och att dela med mig av mina kunskaper som jag fått under mitt yrkesliv, först som chef i Helsingborgs Stad och därefter som konsult i över 20 år. Jag  har arbetat med många av våra stora företag och organisationer kring ledning,framtidsfrågor och kompetensutveckling men det finns massor kvar att upptäcka och jag gör det gärna tillsammans med dig.

Vill du veta mera?

Kontakta mig!

Eslöv, Sverige

2021 Troed Ventures